Ghinion sau inconștiență? Două persoane implicate într-un accident de circulație

Un tânăr din Luncavița a condus un autovehicul fără a poseda carnet de conducere și a acroșat un bărbat care conducea un moped pentru care nici acesta nu poseda carnet de conducere și, mai mult mopedul nu era înregistrat.

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, despre un accident rutier produs în satul Poiana, comuna Buchin soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce un tânăr de 25 de ani din Luncavița se îndrepta din satul Poiana spre Buchin la volanul unui autoturism fără a poseda carnet de conducere a acroșat un bărbat de 55 de ani din Caransebeș care conducea un moped.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spital Municipal de Urgență din Caransebeș, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

leader board 728 x 90 px

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre conducătorii de vehicule nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar mopedul nu figura înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.