Ghinioanele se țin lanț de șeful din cadrul APIA Caraș-Severin. Răzvan Mihăilescu, implicat într-un accident în centrul Reșiței!

În urmă cu mai puțin de o lună, Răzvan Mihăilescu era prins în flagrant în timp ce primea o parte din mita pe care ar fi cerut-o unor colege. A fost plasat sub control judiciar, iar astăzi a fost implicat într-un accident rutier pe pasajul din centrul Reșiței.

Norocul nu pare să fie de partea șefului de la Măsuri Specifice din cadrul APIA Caraș-Severin, suspendat momentan din funcție după ce a fost prins luând mită.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Șef din cadrul APIA Caraș-Severin, ridicat în urma unui flagrant!

UPDATE. Primarul Petru Mihăilescu îşi apără fiul acuzat de luare de mită: „Este cel mai vechi angajat din APIA. Voiau să scape de el pentru că el insista cu legalitatea!”

Răzvan Mihăilescu a fost implicat într-un accident rutier produs pe pasajul de la Nera, din centrul Reșiței.

YouTube video

Un șofer de 20 de ani din Reșița, care se deplasa la volanul unei mașini marca Citroen dinspre Centrul Civic spre Muncitoresc pierde controlul volanului din cauza vitezei în curba la stânga și ajunge pe contrasens, acolo unde intră în plin în mașina lui Răzvan Mihăilescu. Ambii șoferi se aflau singuri în mașină în momentul producerii accidentului și au fost răniți ușor, potrivit primelor informații. Cu toate acestea, șoferul care se face vinovat de producerea incidentului a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații suplimentare. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.