Ghetuțele lui Moș Nicolae pot ajunge și în acest an la copiii nevoiași!

ghete

Prin bunăvoința fiecăruia dintre noi, minim 300 de ghetuțe așteaptă să fie oferite cadou copiilor proveniți din medii și familii defavorizate ale județului Caraș-Severin.

Startul celei de-a cincea ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, în județul Caraș-Severin, a fost dat astăzi, 15 noiembrie, 2022.Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian Episcopul Caransebeșului, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, și în acest an continuă cea mai îndrăgită acțiune de caritate ce își propune îndeplinirea obiectivului de a ajunge la câți mai mulți copii și tineri proveniți din medii și familii defavorizate, cu situații financiare precare. Prin urmare, ATOR Banatul de Munte invită toți oamenii de bine să se alăture acestei campanii care constituie unul dintre cele mai mari proiecte caritabile din județul Caraș-Severin.

În cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte va organiza un spectacol caritabil de colinde, în data de 6 decembrie 2022, la Cinematograful „Dacia” din Reșița, în parteneriat cu Primăria Reșița și cu Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale. Vor urca pe scenă artiști de muzică populară, precum și grupuri corale, dar și tineri și copii talentați, toate momentele artistice având ca scop strângerea de fonduri pentru alegerea cât mai multor perechi noi de ghetuțe.

La nivelul Municipiului Reșița, organizația de tineret propune să ofere un număr minim de 300 perechi de ghetuțe, iar pentru atingerea acestui target estimându-se un fond necesar de aproximativ 45.000 lei (150 lei/copil), din această sumă putând fi găsite câte o pereche de ghetuțe, șosete și dulciuri pentru fiecare copil sau tânăr beneficiar. Pe lângă acest obiectiv, propus pentru municipiul de pe Bârzava, implicate în proiect vor fi toate filialele ATOR Banatul de Munte din județ, precum și rețeaua de centre catehetice și de tineret, dar și parohiile de pe cuprinsul eparhiei, voluntarii implementând acțiunea caritabilă la nivelul zonelor din care ei provin.

Totodată, la această ediție a campaniei umanitare s-au alăturat, în calitate de parteneri, Clubul Rotary din Reșița, precum și Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița, cei care pun la dispoziție tineri voluntari activi, în bunul demers al acțiunilor caritabile și al tuturor activităților ce vor mai fi organizate, de-a lungul celor patru săptămâni de campanie.

Cei care doresc să sprijine acest lucru, prin donații sau sponsorizări, au posibilitatea de a contribui la alegerea unor perechi noi de ghetuțe, prin donații în bani, achitând contravaloarea unei perechi noi de ghete (150 lei), direct responsabililor și voluntarilor campaniei din Reșița și din județ, fie prin viramente în contul bancar al asociației (pentru zona Reșiței) – IBAN: RO11BTRLRONCRT0603570901, „ Banca Transilvania ATOR Banatul de Munte”, cu specificația „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.

Pentru mai multe detalii cu privire la campania umanitară „Ghetuțele Moș Nicolae”, puteți contacta persoanele desemnate pentru acest proiect – Anamaria Iovu (0770.893.540) și Anita Radics (0726.561.449).

ghetuțe 2022

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/