Festivalul de O Zi la Teatrul Merlin. Maratonul teatral care precede viitorul an cultural

image2 (1)
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Teatru de dimineața până seara. La Merlin spectatorii mici și mari se vor bucura de o zi plină de spectacole. Nu ratați nici voi acest eveniment!

Festivalul de O Zi, aflat anul acesta la cea de-a VI-a ediție, va avea loc pe parcursul întregii zile de joi, 17 noiembrie 2022, și se va desfășura, în exclusivitate, la sediul Teatrului Merlin. Spectatorii fideli știu deja că dacă a venit luna noiembrie, o zi din această lună este teatru de dimineața până seara.

image4

La ora 9:00, fix, pentru că cine se scoală de dimineață, departe ajunge, începe ziua teatrală cu primul spectacol Scufița Roșie, prezentat de cei de la AnimaArt din Cluj-Napoca: Dana Bonțidean și Leonard Viziteu. Producția realizată în regia Danei Bonțidean, cu scenografia Elenei Ilaș și a lui Florin Marin, captează interesul și amintește că râsul înseamnă sănătate.

image6

La ora 11:00, micuții vor descoperi copilul cu sufletul curat, dispus permanent la joacă, care caută să înțeleagă gândurile și sentimentele celor mari, prin spectacolul Pinocchio, adaptare de Dana Bonțidean după povestea “Pinocchio” de Carlo Collodi.

La ora 13:00, are loc spectacolul Cufărul magic. Nuți Dorobanțu și Sorin Dorobanțu , ne aduc dintr-un cufăr care prinde aripi cu ajutorul copiilor, prin magie, personaje hazlii și frumoase.

image7

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

La ora 15:00, Laura Boboc și Adam Boboc , sosiți de la Alba-Iulia, ne animează cu spectacolul Clovnii petrecăreți.

La ora 19:30, Auăleu prezintă spectacolul Grand Hostel Timișoara. Acționează: Cristine Cizmaș, Armand Iftode, Ioan Codrea, Jasmina Mitrici, Ionuț Marian Pîrvulescu, Anastasia Miulescu, textul și înscenarea aparținând lui Ovidiu Mihăiță. Timp de 2 ore și jumătate, Auăleu va surprinde atât de real, trist de vesel sau vesel de trist (cum vă pică mai bine), încheind astfel micul mare Festival de O Zi al Teatrului Merlin.

 

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Timiș.

image3

 

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/