Gesturi mici pentru merite mari! Angajaţii Spitalului „Victor Babeş” vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Timişoara

Începând de astăzi, toţi angajaţii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia de coronavirus, vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara, în baza legitimaţiei de serviciu. Măsura este luată la solicitarea primarului Nicolae Robu, transmit reprezentanţii STPT.

Societatea de Transport Public Timişoara arată recunoştinţă pentru cei care zi de zi se străduiesc să salveze vieţi. Vorbim despre angajaţii Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara care zilnic luptă cu acest temut virus şi care au reuşit să vindece până acum 36 de persoane. Cum îşi manifestă STPT solidaritatea? Oferindu-le gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

„Este un mod de apreciere pentru efortul depus de către toţi angajaţii Spitalului Victor Babeş din Timişoara în ceea ce priveşte însănătoşirea personelor infectate cu coronavirus. Dorim să venim în sprijinul lor în tot ceea ce constă transportul de la domiciliu şi până la locul de muncă. De astăzi intră în vigoare măsura şi cred că este un gest minim de mulţumire pentru aceşti salvatori”, a declarat Nicolae Bitea, director STPT.

Directorul STPT nu ia în considerare deocamdată varianta sistării transportului public în comun în oraşul de pe Bega şi spune că nu crede că acest lucru se va întâmpla.

‚Nu avem niciun semn în sensul acesta şi eu personal nu cred că se va întâmpla acest lucru. Din informaţiile mele nu s-a întâmplat în niciun oraş din Europa, unde virusul este prezent ca transportul public în comun să fie oprit”, a mai spus Nicolae Bitea.