Gest incalificabil într-un liceu din Reșița! O fată de 15 ani a confundat școala cu ringul de box!

bataie fete vuia (2)

Imagini greu de digerat într-un liceu din Reșița! O fată de 15 ani și-a lovit o colegă cu pumnul în față chiar pe holurile instituției de învățământ!

Imagini care dovedesc că generațiile viitoare sunt cel puțin problematice au circulat zilele trecute pe internet. În filmulețul de doar câteva secunde se vede cum o tânără se îndreaptă spre colega sa cu mâna întinsă, în semn de pace, însă reacția nu a fost nici pe departe una pașnică. Cealaltă fată îi aplică drept răspuns un pumn în plină figură chiar pe holurile școlii, moment în care filmarea se oprește. Gestul incalificabil s-a petrecut în 31 ianuarie, într-o pauză, pe holurile Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița.

bataie fete vuia (1)

Victima, o tânără de 18 ani, a reclamat incidentul la Poliție în ziua următoare.

„Polițiști de la Biroul Siguranța Școlară al IPJ Caraș-Severin au fost sesizați de către o tânără, elevă a unui liceu din Reșița, despre faptul că, în 31 ianuarie, a fost agresată fizic de către o colegă de școală în timp ce se afla în incinta unității de învățământ. Din verificările efectuate, s-a stabilit că în 31 ianuarie, în jurul orei 10.00, în timpul pauzei dintre cursuri, o elevă în vârstă de 18 ani a unui liceu din municipiul Reșița ar fi fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnul în zona feței, de o colegă de școală în vârstă de 15 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din păcate, episoadele de violență între elevi se înmulțesc și în Caraș-Severin. Nu mai departe de luna ianuarie a acestui an, o bătaie în toată regula șoca locuitorii din Oțelu Roșu. Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două școli din oraș, și-au aplicat pumni și picioare chiar lângă o unitate de învățământ, după terminarea cursurilor.