Şcoala 12, câştigătoarea concursului „Europa, casa noastră”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După o serie de premii dobândite de-a lungul timpului, Şcoala Gimnazială Nr.12 din Reşiţa a mai bifat o reuşită. Cu ajutorul unui concurs, câştigătorii pleacă la Bruxelles.

În urma campaniei ,,Europa, casa noastră”, desfăşurată în luna mai a acestui an, Şcoala Gimnazială Nr.12 din municipiul de pe Bârzava a ieşit câştigătoare, alături de alte instituţii de învăţământ din ţară. Elevii şi cadrele didactice au derulat, în acea perioadă, o serie de activităţi, iar pentru două dintre acestea, sprijinite de Muzeul Banatului Montan din oraş, profesor coordonator Ghiorghiţa Fercea a alcătuit două rapoarte care au participat la concurs. Acestea au marcat, de altfel, un nou succes care va trimite responsabilii la Bruxelles.

,,Campania «Europa, casa noastră» are și o componentă destinată școlilor generale. Acestea sunt încurajate să se înscrie în campanie și să deruleze minimum două activități pe teme europene sau să înființeze în școală clubul «Europa, casa noastră». Noi am făcut acest lucru şi, la începutul acestei luni, am fost anunţaţi ca fiind câştigători. Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice implicate”, explică pentru Express de Banat Ghiorghiţa Fercea, directorul şcolii reşiţene.

promovare banner maxagro

„Europa, casa noastră” este o campanie de informare şi comunicare anuală a Reprezentanței Comisiei Europene în România, derulată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Campania este menită să transpună priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. În judeţul Caraş-Severin, Şcoala Gimnazială Nr.7 Reşiţa s-a alăturat câştigătorilor acestei competiţii.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/