Gazele naturale se găsesc la cel mai mic preț la CEZ! Nu rata oferta!

STPT job 1000x200

Gazele naturale se găsesc la cel mai bun preț la CEZ! Oferta disponibilă din 1 august garantează prețul avantajos timp de un an de la intrarea în vigoare a contractului.

CEZ Vânzare extinde la nivel național oferta de gaze naturale. Astfel, CEZ Gaz Optim Plus oferă mai multe beneficii clienților, printre care:

  • Cont Online My CEZ, în varianta web sau aplicație mobilă, disponibilă în App Store sau Google Play;
  • Factura electronică disponibilă la data emiterii și totodată acces la istoricul facturilor emise în ultimele 12 luni, în orice moment al zilei, în contul online;
  • Posibilitate de plată online;
  • Asistență specializată la numărul de telefon 0251 929, disponibil între orele 08:00 – 20:00, 7/7 pentru informații comerciale.

Produsul este caracterizat de prețul fix, de 77 RON/MWh, oferă valabilă timp de 12 luni de la data contractării, și abonamentul de 0,4 RON/zi, facturabil doar 6 luni/an. Consumatorii pot cere oferta prin platforma My CEZ. În același timp, CEZ vine cu sfaturi pentru consumatorii care primesc oferte și promisiuni fără un fundament real, cum ar fi scutirile de la plata taxelor stabilite de lege. Furnizorul trebuie să asigure consiliere contractuală, economie la factură, informații necesare bugetării, consiliere cu privire la siguranța în utilizarea gazelor naturale, confort al relației contractuale prin asigurarea unor canale de comunicare eficiente și stabilirea condițiilor contractuale.

În privința condițiilor contractuale, mai ales la trecerea din regim reglementat în regim concurențial, clienții trebuie să aibă în vedere obligația de a actualiza cantitatea de gaze care urmează a fi cumpărată, obligația de a actualiza prognoza structurii consumului, clauzele care își produc efecte și după încetarea contractului, clauzele privitoare la terminarea contractului înainte de termen, clauzele penalizatoare și condițiile în care părțile pot negocia clauzele din contract. De asemenea, este bine de știut că prețul gazelor naturale variază pe piața liberă și de multe ori nu este ofertat cu toate componentele care vor fi incluse ulterior în factură. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul CEZ.


Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/