Dunca a mai primit o șansă!

Catolagați „tineri obraznici” de către Romeo Dunca, liderii Alianței 2020 în Caraș-Severin îl coboară pe milionarul timișorean cu piciorele pe pământ, informându-l că județul Caraș-Severin a fost condus ani la rând tocmai de actualii săi colegi de partid, astfel că dezastrul din Banatul de Munte este în mare măsură și vina liberalilor!

Negocierile dintre PNL și USR-PLUS pentru a forma o alianță preelectorală în Caraș-Severin, cu unic candidat și liste comune pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, au eșuat. Deocamdată! Romeo Dunca, omul propus de PNL pentru șefia administrației județene și-a ieșit din fire din cauza pretențiilor lui Andrei Plujar și Daniel Toma și i-a desființat public pe cei doi. Încurajat și de cifrele din sondajul comandat de PNL, Dunca a anunțat că, din punctul său de vedere, nicio altă discuție nu-și mai are sensul. S-a grăbit, spun liderii USR – PLUS. „Suntem deschiși la găsirea unei soluții pentru a crește șansele cărășenilor de a scăpa de PSD de la conducerea Consiliul Județean. Lucrul acesta sperăm că se va întâmpla dacă vom fi priviți cu respect ca parteneri, nu tratați cu aroganță și dispreț. Îi reamintim domnului Dunca ca acesti copii «tineri și obraznici», cum ne numește, nu au fost la administrarea județului în ultimii 30 de ani. Ne dorim să scăpăm Caraș-Severin de ciuma roșie din Consiliul Județean, vrem să scoatem PSD din județ și suntem deschiși la discuții cu PNL. Ne dorim o dreaptă unită pentru Caraș-Severin, dar totuși, nu vom da PNL un cec în alb”, au transmis liderii Alianței 2020.

Pentru că e proaspăt intrat pe scena politică, lui Dunca i se amintește de USL, de faptul că liberalii și social-democrații au stat la aceeași masă, că au condus împreună județul, că mereu între liderii celor două formațiuni au existat înțelegeri, de multe ori, ascunse de ochii lumii. Și încă un aspect, USR nu primește traseiști în partid doar de dragul unor voturi, pe când PNL o face cu brațele deschise. „Nu USR – PLUS a avut înțelegeri cu PSD, nu USR- PLUS a gonit peste 100.000 de oameni din județ prin incompetență și hoție, nu USR – PLUS a primit cu brațele deschise traseiști. Ușa alianței este deschisă. Tot ce cerem este să punem interesele cărășenilor deasupra unor interese meschine”, a adăugat Andrei Plujar.