Gaz pentru comuna Forotic! S-au obținut primele avize!

gas tap with pipeline system at natural gas station.

Vin vești bune dinspre comuna Forotic la început de an, după ce primarul Alexandru Sporea a anunțat că a obținut avizul de principiu și soluția tehnică de racordare la rețeaua de gaze naturale.  

„Bifăm un pas important spre racordarea comunei la rețeaua de gaze naturale. Un pas mic, dar mergem înainte! Acest aviz ne confirmă faptul că proiectul este realizabil, merge pe calea cea bună și putem trece la următoarea etapă. În cursul anului trecut, am făcut mai multe demersuri pentru dezvoltarea comunei, printre care și un parteneriat cu administrația Doclin pentru racordarea comunelor la rețeaua de gaze naturale din orașul Bocșa.”, a spus primarul Alexandru Sporea.

În perioada următoare, conducerea Primăriei Forotic va face demersurile necesare în vederea identificării unei firme de proiectare, pentru realizarea studiului de fezabilitate. După finalizarea acestuia și a proiectului tehnic, întreaga documentație va fi depusă pentru finanțare fie pe Programul Național de Redresare și Reziliență, fie pe Programul „Anghel Saligny”.