Gata de trântă! Lugojul are un nou club de judo, deschis tuturor celor care vor să practice acest sport

judo lugoj
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Un nou club sportiv și-a deschis porțile în Lugoj. Evenimentul a avut loc la începutul săptămânii, pe strada Anișoara Odeanu, la nr. 9 bis, într-o sală din curtea fostului Club ITL, actualmente Forumul German.

Inițiativa aparține fostului campion de judo, Claudiu Zuzac, format la școala sportivă lugojeană, care a înființat Clubul ACS Voința Lugoj, specializat în pregătirea viitoarelor generații de judoca.

„La sala din cadrul clubului nostru inaugurat la începutul acestei săptămâni ne propunem să inițiem și să pregătim tineri sportivi în sportul judoului. Este unul dintre sporturile de tradiție din Lugoj, care a dat de-a lungul timpului numeroși sportivi medaliați până la nivel de olimpiadă. Ne propunem să dăm un nou impuls acestui sport în orașul nostru și să formăm sportivi valoroși care în anii ce urmează să calce pe urmele Corinei Căprioriu”, a declarat Claudiu Zuzac.

untitled design set 970x90 px

Acesta deține centura neagră, cu doi dani și este absolventul Școlii de Antrenori, de la București, promoția 1999. Zuzac, în vârstă de 46 de ani a început să practice judo de la vârsta de 5 ani sub comanda regretatului antrenor Adalbert Batkai. S-a retras din activitatea de performanță în 1992 și i-a stat alături antrenorului său la pregătirea următoarelor generații de sportivi. După ce s-a angajat în Ministerul de Interne a participat la competițiile de judo naționale ale poliției, cucerind mai multe titluri de campion și poziții de vicecampion. În prezent este conducătorul serviciul de pregătire fizică și autoapărare din IPJ Timiș.

Clubul de judo și-a început activitatea cu o grupă de 10 copii, cu vârste între 4 și 11 ani. Programul de antrenamente este, deocamdată, luni, miercuri și joi, între orele 17.30-19.00.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/