Gata cu servirea mesei în clase sau pe holuri! Liceul de la Moldova Nouă va deschide o cantină pentru elevi

În curând, instituția de învățământ de la malul Dunării va deschide o cantină în care școlarii și preșcolarii vor putea servi masa în condiții optime, lucru care îi va ajuta, totodată, pe tineri să socializeze.

Conducerea Liceului Tehnologic „Clisura Dunări” vine cu o propunere care îi va ajuta pe elevi să nu-și mai irosească pauzele alergând prin oraș pentru a-și procura un sandvici, riscând astfel să și întârzie la orele de curs. Astfel, în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local, politicienii de la malul Dunării au aprobat închirierea, prin licitație publică, a unui spațiu cu o suprafață de 117,35 mp, situat la parterul sălii de sport din incinta LTCD, în vederea deschiderii unei cantine, loc în care atât cadrele didactice, cât și elevii vor putea servi masa în condiții normale.

„În spațiul actualmente neutilizat, sub sala de sport a liceului, va apărea o cantină pentru profesori și elevi. Va fi locul în care, în pauze, copiii vor servi masa și vor avea ocazia să socializeze. Încet, încet vom intra în normalitate cu liceul, astfel încât, în perioada în care se desfășoară cursurile, copiii să nu mai iasă din incinta școlii pentru a-și achiziționa diverse produse.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, primarul Adrian Torma.

Șeful administrației publice locale de la Dunăre îi încurajează pe toți comercianții care activează în acest domeniu să se informeze când va avea loc licitația, deoarece această activitate va genera operatorului câștigător venituri.

„Copiii nu vor mai fi nevoiți să mănânce în clase sau pe coridoare. Mai mult decât atât, avem clase de step by step care funcționează cu program prelungit, iar elevii servesc masa acum într-o sală improvizată. În sfârșit, vom intra în normalitate.”, a mai ținut să puncteze edilul-șef al orașului Moldova Nouă.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/