Gata cu drumurile pline de gropi! CNADNR face o investiție importantă la Slatina Timiș!

Regionala din Timișoara a început la Slatina Timiș construirea unei stații de asfalt, astfel ca drumarii să nu mai meargă să cerșească la diverse firme mixturi asfaltice.

Horațiu Simion, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, a anunțat că CNADNR a demarat procedura de construcție a unei stații de asfalt la Slatina Timiș, acolo unde au în proprietate o suprafață de teren care le permite o asemenea construcție, dar a demarat și o amplă campanie de retehnologizare a secțiilor de drumuri.
„Avem o amplă campanie de redotare pentru că nu suntem mulțumiți de cum merg unele contracte și, de exemplu, singura stație de mixturi asfaltice care trebuie să vină în cursul lunii septembrie am luat decizia să o amplasăm la dumneavoastră în județ, la Slatina Timiș. Acolo avem terenul nostru, suntem în bucătăria noastră, putem să ne fabricăm singuri mixtura și anul viitor, la primăvară, să nu stăm dacă cineva dorește sau nu dorește sau dacă este eficient sau nu, putem cu echipele noastre să intervenim. Va trebui să facem o reconversie a forței de muncă, să mai angajăm niște personal”, spune directorul Simion.

Prezentă la discuție, prefectul Florența Albu a apreciat intenția și și-a arătat toată susținerea și sprijinul pentru asemenea demersuri: „sunt îmbucurătoare veștile pe care ni le dați”, a fost concluzia acesteia, întreruptă, încă o dată, de concluzia dură a lui Dumitru Micu: „deci anul acesta stăm acasă!”.

leader board 728 x 90 px

Deși ambii oficiali au dat vina pe procedurile legale de achiziție, reprezentantul patronatelor nu s-a lăsat dus cu zăhărelul, arătând că problema drumurilor este arzătoare în județ de vreo zece ani, nu de ieri-de azi!