Gata cu drumurile la Reșița sau Timișoara! Casa Alex – primul retailer de bricolaj din zonă [FOTO/VIDEO]

explo 1000x200

Primul retailer de bricolaj și-a deschis astăzi porțile la Oravița pentru publicul larg cu o ofertă extrem de generoasă, de la instalații sanitare, la veselă și de la tapet, la covoare.

Calvarul orăvițenilor și a locuitorilor din jur sau din Clisura Dunării a luat sfârșit de astăzi. Până acum, chiar dacă aveai nevoie doar de un birou sau o simplă noptieră, trebuia să faci un drum la Reșița ori Timișoara, trebuia să găsești soluții de transport și, nu de puține ori, ajungeai acasă cu produsul deteriorat de la drumul lung. Acum este mult mai simplu, totul putând fi rezolvat cu un simplu drum la Casa Alex, cel mai mare magazin de bricolaj al zonei.

Iar dacă nici cu banii nu stai bine, atunci tot ce trebuie să faci este să ajungi la Casa Alex și să ceri să plătești în rate, fie că alegi soluții de creditare prin bancă sau societăți specializate, fie că alegi rate direct în magazin chiar de la retailer.

La mare căutare au fost sobele importate din Serbia, dar și sobele și centralele marcă proprie, TermoAlex, produse special pentru vânzarea în grupul Casa Alex și AutoAlex.

Nu lipsesc ofertele de gresie și faianță, instalații sanitare, podele laminate, electrice, metraje, covoare și draperii, adezivi, produse de baie și bucătărie și chiar și pentru grădinărit, cu precădere puieți de pomi fructiferi.

„În primul rând, vrem să mulțumim domnului primar Dumitru Ursu pentru că a ales ca banii orăvițenilor să rămână în România, căci aceasta este o firmă românească, toți banii rămân aici, acasă”, a spus Adrian Torma, invitat de onoare la deschiderea Casei Alex, având în vedere faptul că, înainte de a depune jurământul de primar, a fost managerul societății.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157699270573505″]

„Suntem o soluție simplă, cu multe reduceri, cu premii în ziua deschiderii și cu un catalog extrem de diversificat de produse. Le mulțumim tuturor partenerilor și mai ales echipei de angajați care a făcut posibilă deschiderea de astăzi”, a spus și actualul manager Alin Torma.

La inaugurarea noului magazin Casa Alex au fost invitați partenerii de afaceri ai Auto Alex, dar și primarii celor trei mari localități din zonă: Dumitru Ursu din Oravița, Adrian Torma de la Moldova Nouă și Adrian Stoicu de la Bozovici.

YouTube video