Garajele gugulanilor, demolate în folosul urbei

Un adevărat „război” s-a declanșat de mai multă vreme între municipalitatea din Caransebeș și proprietarii de garaje din zona Halici. Intrând pe terenul public, mulți gugulani și-au construit abuziv garaje peste garaje începând cu anii ’90.

Totuși, se pare că eforturile autorităților locale de a demara, într-un final, lucrările de reabilitare și modernizare a zonei respective vor fi concretizate cât de curând. După mai multe contestații în instanță a proprietarilor de garaje, aceștia din urmă au înțeles că nu au încotro decât să-și demoleze contrucțiile de pe terenul public.

Planurile municipalități sunt de a face zona Halici accesibilă nu doar pentru cele 50 de familii care au beneficiat până acum de garajele improprii demolate de curând. Construcțiile ilegale vor fi înlocuite cu peste o sută de locuri de parcare, de care să beneficieze toți locatarii zonei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Mai mult decât atât, pe agenda de investiții nu se numără doar noile locuri de parcare, ci și amenajarea unui loc de joacă pentru copii și mai multe spații verzi. Mai mult decât atît, această investiție va favoriza vizibil traficul din zona Centrului Civic, prin deviere pe străzile lăturalnice, iar problema locurilor de parcare din zona centrală va fi remediată.

Foto: arhivă

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/