Garaje din Timișoara, focare de infecție. Un consilier local cere demolarea lor

garaje

Garajele situate într-o zonă din Timișoara sunt adevărate focare de infecție, astfel că trebuie demolate, susține Roxana Iliescu, consilier local Pro România. Pentru că primăria nu pare să se grăbească pentru a găsi o soluție, Iliescu a făcut o sesizare și la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Roxana Iliescu, consilier local Pro România, le bate obrazul celor din conducerea Primăriei Timișoara pentru faptul că încă din luna august a anului trecut a solicitat demolarea garajelor din zona Zimbrului, Titan – Enric Baader și împrejurimi, dar nu s-a întâmplat nimic. Alesul local susține că acestea sunt adevărate focare de infecție, iar în locul lor s-ar putea realiza noi locuri de parcare.

Problema garajelor de aici, care nu sunt altceva decât niște focare de infecție, trebuie rezolvată! În zonă avem creșă, grădiniță și o școală, ceea ce determină o și mai mare aglomerare a străzilor și așa ștrangulate de creșterea numărului de timișoreni care s-au mutat în blocurile noi construite recent. În loc de străzi civilizate, cu trotuare și locuri de parcare amenajate, astăzi avem rampe clandestine de gunoi, în curând ambrozie și niște așa-zise garaje care nu sunt doar niște focare de infecție, ci și un pericol real pentru copii și nu numai, existând oricând riscul să-ți cadă în cap vreo cărămidă sau să cedeze vreunul din pereții șubrezi ai vreunui garaj”, a afirmat Roxana Iliescu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În speranța că se va găsi o soluție cât mai rapid, consilierul local anunță că a făcut o sesizare și la Inspectoratul Regional în Construcții Timiș. Astfel, Roxana Iliescu a solicitat să se verifice, printre altele, situația acestor garaje, „care trebuiau demolate și în locul lor amenajată stradă cu trotuare și locuri de parcare”.

banner 970 x 250