FOTO: Un weekend de sănătate și distracție: Salina Turda

casinoherculane by sungarden

Pentru cei care nu au timp și nici resursele financiare să se bucure de o vacanță la mare, alternativa pentru o cură de aer sănătos care să le întărească sistemul imunitar este salina de la Turda.

Deși există mai multe astfel de locații în România, Salina Turda câștigă competiția prin serviciile oferite: locuri de joacă pentru copii și pentru adulți, și un lac superb pe care oricine se poate plimba cu bărcuța. Tocmai acest ultim aspect inedit este cel care impesionează orice turist de la prima vedere.

publicitate online in ziar Express de Banat

În salină se pot desfășura tot felul de activități care să te ajute să treacă timpul, astfel încât să poți sta cât mai mult în aerul sărat. Fie că preferi o plimbare în roata cea mare amplasată la primul nivel, fie că vrei să joci tenis de masă sau mini-golf, ori ești fan al plimbărilor cu barca, toate aceste dorințe îți sunt îndeplinite într-un singur loc. Mai mult de atât, salina este dotată cu un cinematograf unde, în anumite zile se organizează seri de film.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De cazare nu trebuie să te îngrijorezi. Profitând de popularitatea de care are parte salina, tot mai multe pensiuni pot fi găsite în zonă, la prețuri din cele mai rezonabile.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157631007110048″]

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/