FOTO Dragana Mirkovic a oferit o seară greu de egalat!

po 1000x100px (3)

Așa cum a promis, Dragana Mirkovic le-a oferit totul reșițenilor, muzică de calitate, spectacol adevărat și inima sa în palmă în cele peste două ore de concert ce au animat spiritele publicului.

Dragana Mirkovic a demonstrat aseară, în ultima zi a sărbătorii ,,Zilele Reșiței”, că este o artistă de talie internațională. De când a intrat pe scenă și până la ultima melodie, cântăreața sârboaică a făcut un show de zile mari, a determinat publicul să cânte, să danseze și să aplaude fără oprire. Astfel, sute de reșițeni, în număr mult mai mare decât cu o seară înainte, au așteptat să vină îndrăgita artistă pe melodiile căreia a dansat tot Banatul de Munte.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634417941647″]

În cele peste două ore de spectacol, Dragana Mirkovic a arătat că se simte ca acasă printre reșițeni, fără aere de vedetă, a vorbit cu publicul, a pozat pentru ei și a cântat fără pauză, melodie după melodie, spre isteria spectatorilor care nu mai conteneau cu strigătele de admirație și bucurie. Așa cum era de așteptat, muzica de cea mai bună calitate a artistei a lansat hore sârbești printre spectatorii mai dansatori și a bucurat asistența care a uitat că stă în picioare, a uitat de îngrămădeală sau de orice altă supărare.

CITEȘTE ȘI: FOTO DRAGANA MIRKOVIC:„VĂ VOI OFERI INIMA MEA!”

Vedeta sârboaică a ridicat standardele ,,Zilelor Reșiței” la un rang ce va fi greu de bătut în anii viitori. Dragana Mirkovic a fost una dintre cele mai plăcute surprize ale sărbătorii de la malul Bârzavei, prin atitudinea, prin naturalețea și prin vocea ei incredibilă ce a vibrat în inimile reșițenilor.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634422963752″]

03 britannia 1000 x 100 gif