Ce mai scriu elevii la Bac: Becali și Botezatu, modele în viață pentru candidați!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Așa cum era de așteptat, în fiecare an de bacalaureat profesorii servesc o porție bună de râs în timpul procesului de corectură. Anul acesta nu a făcut excepție și „pescuitorii” au descoperit niște perle extraordinare printre lucrările de examen.

Conform site-ului exclusivtm.ro, perlele elevilor din Banat au fost dintre cele mai reușite. La fel ca în fiecare an, elevii au inventat acolo unde memoria i-a lăsat și nu au mai știut ce să scrie:

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100
publicitate online in ziar Express de Banat
  •  „Poetul avea o fixaţie pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul
  • Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel.  Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei”
  • Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric”
  • „Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place”
  • „Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut şi câte fete  ţi-au mâncat bani”
  • „Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte și te compromite”
  • „Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”
  • „Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria”
  • „Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa”
  • „Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu”

Sursă: exclusivtm.ro

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/