GALERIE FOTO: “Nu vă vindeţi votul!”

Câteva zeci de tineri liberali au participat astăzi la un marş prin care au dorit să-i convingă pe reşiţeni să refuze mita electorală la alegerile din acest an, adică să nu pună ştampila pe buletinul de vot în funcţie de atenţiile pe care anumite partide le acordă, într-o formă sau alta, în fiecare campanie electorală.

Îmbrăcaţi în culorile partidului, pregătiţi cu steaguri, pancarte şi pliante, tinerii liberali au mărşăluit pe Bulevardul Republicii, din zona Intim până în Parcul Tricolorului. Aceştia au transmis mesajul, acela ca reşiţenii să refuze mita electorală, sutelor de trecători sau persoanelor aflate în parc.

“A fost o acţiune a tineretului liberal din Caraş-Severin intitulată “Noi nu ne vindem votul!” şi sperăm să aibă un impact pe măsura aşteptărilor, adică foarte bun. Rezultatele se vor vedea la alegeri. Tineretul Liberal vrea să demonstreze că este o forţă şi prin astfel de acţiuni. Reacţia oamenilor a fost pozitivă şi asta ne bucură. Acţiunea de azi a fost un real succes şi, cu siguranţă, vor urma şi altele”, a declarat Viorel Lolea, vicepreşedinte TNL Caraş-Severin.