Spectacol nemţesc pentru bătrânii singuri

Vârstnicii care locuiesc la azilul din Reşiţa au petrecut ieri o după-amiază plăcută în compania membrilor Forumului Democratic German. Aceştia au pregătit un program special, dedicat sărbătorilor care se apropie, iar la final au oferit cadouri, totul pentru a le face o bucurie bătrânilor.

Sărbătorile de iarnă care bat la uşă i-au făcut pe germanii din Reşiţa să se gândească la un gest frumos pentru cei care îşi trăiesc bătrâneţile singuri. Astfel că, au pus la cale un mic spectacol pentru a aduce atmosfera Crăciunului şi în sufletele bătrânilor de la azil. Programul artistic a început la ora 16 şi a cuprins cântece, dansuri populare germane şi multe cadouri. După ce i-au ascultat pe Banater Bergland,  bătrânii i-au urmărit dansând pe copii de la formaţia „Enzian”. La finalul vizitei, micuţii le-au oferit gazdelor cadouri: dulciuri, fructe şi prăjituri.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157628728897713&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`