[GALERIE FOTO] Primăria Oravița și-a premiat olimpicii!

Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița a fost joi gazda festivității de premiere a elevilor cu rezultate deosebite obținute la olimpiade și concursuri. 

Evenimentul a fost organizat la inițiativa Primăriei Oravița și a avut ca scop premierea elevilor ce au obținut rezultate meritorii la concursuri și olimpiade în anul școlar 2015-2016. Recompensele, ce au constat în diplome și sume de bani, au fost înmânate de către primarul orașului, Dumitru Ursu. Au urcat pe scena Casei de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița elevii de la: Școala Gimnazială „Romul Ladea”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac” și Liceul Teoretic „General Dragalina”. Alături de elevi au urcat pe scenă profesorii coordonatori și directorii instituțiilor de învățământ din Oravița, care au fost felicitați pentru rezultatele obținute de către elevi și le-au fost înmânate diplome de excelență.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157664836393324″]

 

La finalul ceremoniei a fost premiat și sportivul orăvițean Șimon George Alexandru, care a primit și o diplomă de excelență pentru întreaga activitate sportivă de până acum.