GALERIE FOTO: Poliția atenționează despre riscul spargerilor de mașini

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Săptămâna prevenirii criminalității a continuat astăzi cu atenționarea șoferilor asupra riscurilor de furturi din mașină. În acest sens, reprezentanții poliției județene au împărțit pliante trecătorilor și șoferilor din zona Centrului Civic.

Așa cum era stabilit, în cea de-a treia zi din săptămâna prevenirii criminalități au fost organizate diferite acțiuni de conștientizare și informare a șoferilor despre furturile din autoturisme. Astfel, sub egida campaniei lansate la nivel național, „Spargerile nu au loc doar în filme. Nu-ți lăsa mașina la îndemâna hoților!”, autoritățile locale au fost prezente în centrul civic pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a împărți materiale preventive.

Desfășurăm o activitate în centrul civic care vizează prevenirea furturilor din autovehicule. Împreună cu cei care ne sunt parteneri în această campanie, este vorba despre o companie de asigurări, și cu polițiștii de proximitate am discutat cu șoferii, le-am explicat de ce este important să nu își lase în mașini lucruri personale sau obiecte care pot atrage privirile celor care sunt dispuși să spargă mașina. Totodată îi informăm pe cetățeni ce anume pot face în cazul în care totuși s-a întâmplat un eveniment neplăcut cu mașina lor”, explică insp. pr. Jurjica Adrian, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

promovare banner maxagro

O singură geantă lăsată în mașină la vedere poate fi tentantă pentru un infractor, cu atât mai mult un geam uitat prea deschis. Tocmai din cauza neglijenței posesorilor de mașini, hoții sunt din ce în ce mai îndrăzneți, fură și distrug fără milă. Pe lângă pierderea obiectelor furate, mai sunt și pagubele produse mașinii, pentru care de multe ori proprietarul trebuie să scoată din buzunar sume mari de bani.

Tocmai de aceea s-a organizat acțiunea de astăzi, pentru ca șoferii să fie mai atenți atunci când lasă mașina în parcare. În geamul fiecărei mașini din parcare, polițiștii, împreună cu reprezentanții companiei de asigurări, au lăsat câte un pliant explicativ al campaniei.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631626927750″]

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/