FOTO: Petrecerea continuă la Bocşa!

Bocşenii o ţin numai în petreceri în această primăvară. După 1 Mai şi Sărbătorile de Paşte, chefuiesc timp de două zile la rugă.

Pe scena amplasată în parcarea magazinului Penny, la invitaţia primarului Eugen Cismăneanţu, au urcat aseară pentru a întreţine atmosfera cunoscutele soliste Ramona şi Georgiana Viţa, care i-au avut în spate pe instrumentiştii formaţiei cu acelaşi nume, formaţie condusă de Petrică Viţa. Programul rugii de la Bocşa Română a început cu ansamblul Bocşana, care a dansat în faţa a peste o mie de oameni.

Potrivit tradiţiei, ruga a fost deschisă de edilul-şef. Mai întâi le-a adresat câteva cuvinte bocşenilor, după care i-a invitat la dans. Cismăneanţu, care s-a dovedit a fi un bun dansator, a condus hora în care s-au prins imediat şi viceprimarul Constantin Borozan, consilieri locali, invitaţi sau oameni veniţi la rugă pentru a se bucura în continuare de Sărbătorile Pascale. Petrecerea a continuat până seara târziu şi se va relua astăzi, începând cu ora 18, pe un fond muzical asigurat de aceleaşi Ramona şi Georgiana Viţa.