GALERIE FOTO: Oraşele cărăşene, în focul pregătirilor pentru Sărbătorile pascale!

Autorităţile locale din Caraş-Severin s-au străduit şi în acest an să redea o atmosferă de sărbătoare cu ocazia Paştelui. Ornamentele tradiţionale care încântă privirile cetăţenilor nu au lipsit din decorul oraşelor. 

Pentru că Sfintele Sărbători de Paşti trebuie marcate aşa cum se cuvine, reprezentanţii administraţiilor locale din Reşiţa, Caransebeş, Oţelu Roşu, Bocşa şi Moldova Nouă au acordat o atenţie deosebită aspectului localităţii. După ce angajaţii de la Gospodărie s-au perindat zile bune pe străzile oraşului şi au făcut curăţenie generală, locurile publice, de obicei centrele urbelor, au fost amenajate cu decoruri specifice care să facă mai frumoase aceste sărbători copiilor din oraş.

Iepuraşii giganţi, puii şi coşul cu ouă instalate de angajaţii serviciului public din cadrul primăriilor oferă un aspect plăcut şi un prilej bun pentru fotografiat, mai ales pentru cei mici. Nu lipsesc din „poveste” nici mamiferele rozătoare vii care au fost puse în ţarcuri special amenajate spre bucuria copiilor.