FOTO: Planuri pentru singura tabără din județ

În Caraș-Severin, tabăra Râul Alb este singurul loc proaspăt renovat și reamenajat pentru a fi destinația copiilor și a adulților în cadrul taberelor pe diferite teme.

Locația unde se ține la ora actuală „Tabăra de matematică și nu numai” este singura de acest gen care dispune de toate condițiile specifice unei tabere. Dar, deși singura, după ultimele renovări, Râul Alb este o destinație perfectă și superbă pentru astfel de activități. Iar lucrurile nu se opresc aici.

Da, întradevăr, Râul Alb este singura locație pentru o tabără, însă ne-am ocupat ca acest spațiu să fie cât mai potrivit pentru copii. Urmează să inaugurăm și un teren sintetic de fotbal, care dispune și de nocturnă și care se poate observa aproape de intrare. Iar ca planuri de viitor, din cele două piscine nefuncționale în acest moment, am dori să construim una mare, cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane, atâta cât poate să susțină tabăra ca locuri de dormit”, explică Dacica Liliana, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

Astfel că, destinația, deja încântătoare și iubită de copiii prezenți an de an în taberele organizate aici, va avea parte de noi îmbunătățiri, fără însă a-și schimba vocația, aceea de locație pentru participanții la tabere, dar și turiștii care doresc o cazare în astfel de tabere.