FOTO: Moldova Nouă, transformată în şantier!

Deşi forţa de muncă din Clisură a cunoscut un trend ascendent odată cu deschiderea societăţii Delphi, investiţiile promiţătoare ale străinilor nu se opresc aici. Oficialii companiei ,,aruncă” bani grei pentru lucrările de extindere.

Lucrurile par tot mai serioase în oraşul de la malul Dunării. Societatea care a creat mii de locuri de muncă în zonă e prăfuită zi de zi de maşinăriile care se perindă în preajma sa. Merită, având în vedere că este vorba de o extindere importantă a companiei care va aduna un număr mult mai mare de angajaţi. Aşa se face că lucrările privind construcţia noii hale avansează pas cu pas, acestea fiind bine coordonate de oficiali.

,,Construcţia la noua hală creşte tot mai mult, ceea ce este un lucru foarte important atât pentru societate, cât şi pentru oraş. Muncitorii lucrează zilnic, decopertează, curăţă, sapă terenul, totul se desfăşoară conform graficului. Ne bucurăm că investitorii vor atinge ce au promis, aproximativ 2000 de angajaţi, iar oraşul de la Dunăre se va dezvolta şi mai mult”, a spus edilul-şef Matei Lupu.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157644010266805&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

În condiţiile în care lucrurile merg ca pe roate, pe şantierul fabricii de cabluri Delphi se va putea observa, categoric, scăderea vizibilă a şomajului la nivelul judeţului Caraş-Severin.

CITESTE SI: 

CONTROVERSE PRIVIND FABRICA DELPHI!

VEZI CE JOBURI VOR FI DISPONIBILE ÎN 2014!