FOTO: Distracţie pe pârtia de la Văliug

Ioan Popa, Nelu Tăieţelu aşa cum îl ştie lumea datorită succesului pe care l-a cunoscut în afacerile cu paste făinoase, a dat lovitura şi în turism. Cea mai modernă pârtie din zona Semenic este luată cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că, în acest weekend, în pensiunile din Văliug nu a rămas niciun pat liber.

Aproape o mie de schiori şi practicanţi ai snowboardului s-au aflat ieri pe pârtia de la Casa Baraj, iar astăzi, numărul iubitorilor sporturilor de iarnă se anunţă a fi chiar mai mare. Pârtia se prezintă în condiţii excelente, serviciile sunt şi ele dintre cele mai bune, în timp ce drumul Reşiţa-Văliug nu e grozav, dar poate fi urcat şi de o Dacie obosită. Preţurile sunt şi ele decente. Iată doar câteva din motivele pentru care aproximativ 1.000 de turişti au ales Văliugul pentru sfârşitul acestei săptămâni şi nu au decât să se felicite pentru asta.

Afacere de succes
Nelu Tăieţelu, cel care a revigorat prin această investiţie turismul pe timp de iarnă în zona Semenic, are toate motivele să fie pe deplin satisfăcut, în buzunare îi intră bani frumoşi, iar turiştii îi strâng mâna în semn de recunoştinţă. “E mult peste ceea mă aşteptam eu în momentul în care am montat telescaunul. Îmi umple inima de bucurie, trebuie să recunosc. De când am deschis, toate hotelurile sunt pline în weekend. Am început o colaborare cu hotelierii din zonă, astfel încât, de luni până joi, cei care sunt cazaţi la hoteluri să beneficieze de schi pas gratuit. Încercăm să convingem lumea să vină şi în timpul săptămânii pe munte”, a declarat Tăieţelu.