CONCURS Express de Banat și IRMOR îți mobilează casa!

Intră în concurs şi poţi câştiga o măsuţă de cafea şi doi tabureţi. Tot ce trebuie să faci e să urmezi paşii de mai jos, iar Express de Banat şi producătorul de mobilă IRMOR îţi premiază fidelitatea. Nu-ţi mai rămâne decât să-ţi chemi prietenii la o cafea aromată!

UPDATE, ora 18.00

Câştigătorul primei ediţii a concursului organizat de Express de Banat şi IRMOR Caransebeş este Christian Chivulescu. Îl aşteptăm la redacţie să-şi ridice premiul!

După ce te-a scos în oraș, cotidianul online „Express de Banat” și-a propus să îți mobileze casa. Dacă nu ai încă un colț favorit în casa ta, unde să îți inviți prietenii la o cafea sau ceai, noi rezolvăm această problemă. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi corect la următoarea întrebare: „Ce lanț de fast-food a mobilat firma IRMOR din Caransebeș?”.

Firma IRMOR are sediul la Caransebeș, este cel mai important producător de mobilă din zonă, dar mai multe, poate chiar și sugestii privind răspunsul la întrebarea concursului, găsiți la secțiunea „Business”, pe expressdebanat.ro.

Așa cum te-ai obișnuit deja, așteptăm răspunsul la această întrebare pe pagina noastră de Facebook: Express de Banat ori pe adresa de e-mail contact@expressdebanat.ro, până miercuri, 22 februarie, la orele 18.00. Câștigătorul premiului, care constă într-o măsuță și doi tabureți, va fi anunțat atât pe pagina de Facebook a ziarului, cât și pe expressdebanat.ro. În cazul în care vor fi mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.