FOTO/A dat sania pe trenuleț

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin obișnuiește să dea în dar copiilor câte un cadou oferit chiar de către Moș Crăciun. Anul acesta, Moșu’ a apărut în mijlocul copiilor într-un trenuleț luminat alături de două crăciunițe.

Copiii ce apar pe lista Moșului la „cuminți” au venit aseară în fața clădirii Inspectoratului de Poliție că să-l întâlnească pe bătrânul cu barba lungă și albă.  „E tradiție pentru Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin ca în fiecare an să-l aducem pe Moș Crăciun pentru copiii cadrelor și așa cum toți părinții știu, cea mai mare satisfacție a lor este să provoace o bucurie copiilor de sărbători. Acest lucru sperăm să îl reușim și noi astă seară”, declară comisarul șef Grigore Stolojescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Pentru că drumul de la Polul Nord nu este tocmai scurt, până să apară Moș Crăciun, copiii au luat parte la un concurs alături de personaje din poveste, jucate de actorii Teatrului de Vest Reșița. Leul cel leneș, Măgărușul și Omul de paie au fost prezenți la sărbătoare și s-au întrecut în poezii și cântecele cu membrii din echipă, copilașii cuminți.

Tocmai când întregul cartier răsuna de colinde, poezii și alte cântecele, Moș Crăciun a ajuns în trenulețul său escortat de o mașină a Poliției și acompaniat de două crăciunițe frumoase. Momentul sosirii a creat extaz printre cei mici care au năvălit să-l îmbrățișeze și să facă poze cu el.