GALERIE FOTO: Ziua Jandarmeriei Române!

O diversitate de acțiuni au avut loc astăzi la Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, dedicate zilelor de aniversare a instituției. Porțile au fost larg deschise pentru toți curioșii, personalul a fost felicitat pentru întreaga activitate de către oficialitățile județene, iar câinii jandarmi și-au demonstrat abilitățile.

De Ziua Jandarmeriei, pe porțile inspectoratului din județ au trecut sute de elevi ca să vadă de aproape cum  și cu ce lucrează Jandarmeria județeană. Preferații copiilor au fost cei doi câini care au făcut spectacol chiar și pe ploaie, în aplauzele micuților spectatori. Iar în hala instituției, copiii au încercat toate aparatele din dotare, pistoalele, puștile și ATV-ul Jandarmeriei, cel mai apreciat de aceștia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633157426242″]

Tot astăzi, doi dintre angajații Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin au fost avansați în grad, în prezența Instituției Prefectului Județului Caraș-Severin, prefectul Silviu Hurduzeu și subprefectul Anton Paulescu, a vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, și a șefilor celorlalte instituții M.A.I. din județ. De asemenea, mai mulți angajați ai Jandarmeriei au fost felicitați pentru activitatea deosebită desfășurată pe parcursul anului.

Astăzi, 3 aprilie 2013, Jandarmeria Română sărbătorește 163 de ani de activitate. Acțiunile la Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin au debutat vineri, cu o serie de activități sportive sub formă de concursuri, fotbal, șah și tenis de masă, la care au participat angajații. În ziua festivă am organizat Ziua Porților Deschise, la care au participat elevi din județul Caraș-Severin, și apoi o adunare festivă, în care s-au citit mesajele adresate Jandarmeriei Române de către primul-ministru, inspectorul general al Jandarmeriei Române, ministrul Afacerilor Interne și președintele Camerei Deputaților. De asemenea, s-au citit ordinele de avansare înainte de termen”, a declarat inspectorul-șef al Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin, Sorin Axenti.

Ziua Jandarmeriei s-a încheiat cu urările oficialilor județeni și cu aprecierile despre acțiunile întreprinse de Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin: „Vă felicit pentru activitatea dumneavoastră. Vă asigur de colaborarea permanentă a instituției pe care o reprezint” , a declarat prefectul județului, Silviu Hurduzeu. „În fiecare primăvară venim aici, în deal, la dumneavoastră, cu emoție, cu pioasă amintire pentru eroii care au intrat în istorie. În grija față de om, ocupați un loc foarte important” a adăugat și vicepreședintele Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633152787881″]

banner 1000 x 100 hd