FOTO: Sâmbătă, cei mai mulți oameni la jazz

Ca în fiecare an, sâmbăta este seara în care cei mai mulți iubitori de jazz vin la festival. Anul acesta nu s-a făcut excepție.

Oamenii au început să se strângă cu mult înainte începerii show-ului și chiar după ce prima formație și-a interpretat recitalul. Polițiștii abia au făcut față la numărul mare de mașini care cu greu și-au mai găsit un loc de parcare.

Mulți dintre cei prezenți au fost de părere că sâmbătă seara va fi una dintre serile cele mai spectaculoase: „Am venit azi pentru că din păcate doar astăzi am reușit să îmi iau liber de la lucru. Mi-ar fi plăcut să vin și în celelalte seri, dar oricum pe cea de astăzi o așteptam cu mai multă nerăbdare”, povestește o timișoreancă.

În fiecare an e la fel în seara de sâmbătă. E cea mai multă lume, tocmai de aceea se și creează cea mai frumoasă atmosferă, și așa a rămas un renume pentru sâmbetele de jazz. De asta puteți și vedea ce nebunie e aici”, a explicat o veterană a festivalului.

Astfel, cu multă lume s-a încheiat și penultima zi de jazz a festivalului. Vremea încă a ținut cu organizatori și spectatori, dar și cu cei care și-au petrecut festivalul la corturi.