GALERIE FOTO: Caransebeşul are super echipă şi e gata de Liga a II-a!

explo 1000x200

Formaţia pregătită de fostul internaţional Iosif Rotariu joacă fără îndoială cel mai frumos fotbal dintre toate echipele seriei a patra din Liga a III-a de fotbal.

FC Caransebeş a dispus în ultima etapă consumată din campionat cu scorul de 2-0 de Jiul Rovinari, la capătul unui meci pe care l-a controlat şi l-a dominat din primul până în ultimul minut. Gugulanii au impresionat prin posesie, printr-un joc de pase foarte bine legat şi prin organizare. Echipa lui Rotariu ţine foarte bine mingea, dar are şi o talie care o face solidă şi eficientă în duelurile aeriene. În partida de vineri, caransebeşenii i-au îngrămădit de la început pe adversari în preajma careului de 16 metri, defensiva gorjeană cedând însă abia în minutul 37, după mai multe ocazii în care scăpase cu bine. Goşa a profitat de un cadou făcut de un jucător advers şi a înscris cu un şut frumos din interiorul careului la colţul lung. Săulescu, jucător adus în iarnă de la Muncitorul Reşiţa, unul dintre cei mai buni de pe teren, a încheiat conturile în minutul 48, când a marcat pentru 2-0.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642828376075″]

„Cred că intensitatea vântului şi starea terenului au influenţat calitatea jocului. Eu cred că am dominat de la un capăt la altul partida, iar scorul putea să fie mult mai mare. Echipa a respectat în totalitate ceea ce am cerut. Eu cred că am meritat victoria, în niciun moment al meciului nu s-a pus problema învingătorului. Sunt jucători foarte tehnici, cu calitate”, a spus Rotariu despre victoria cu Jiul Rovinari.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642830683423″]

În ceea ce priveşte obiectivul Caransbeşului, şi anume accederea pe a doua scenă fotbalistică a ţării, Rotariu a declarat: „Va fi o luptă strânsă, sunt două-trei echipe cu care ne batem la promovare, dar cred că în alte condiţii, pe un teren bun, noi suntem superiori tuturor echipelor şi spun asta datorită valorii lotului, a experienţei pe care o avem. Sunt foarte mulţi jucători în lot care se vor regăsi cu siguranţă şi la anul aici, în Liga a II-a”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642828281545″]

banner 970 x 250