Campionatul Național de Marș, la final

Peste 100 de sportivi din întreaga țară s-au aliniat astăzi la startul Campionatului Național de Marș pentru seniori, tineret, juniori, la individual şi pe echipe. Traseul pe care aceștia și-au demonstrat îndemânarea și aptitudinile de sportivi a fost Bulevardul Alexandru Ioan Cuza şi până în Piaţa Traian Vuia.

Competiţia a început la ora 9,30, iar circulaţia autovehiculelor s-a oprit cu o oră mai devreme. Reşiţa a avut zece reprezentanţi la Campionatul Naţional de marş de astăzi, atât la seniori, cât și la juniori I, junioare I, junioare II și III. De asemenea, în concurs și-au anunțat participarea şi doi atleţi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, din Reşiţa: Lidia Gomboţi şi Alexandru Domăşneanu, la juniori II. Competiția s-a derulat fără incidente nepăcute, iar la ora 13.00 circulația a fost reluată, așa cum organizatorii au planificat.

Cei care au pus umărul la derularea Campionatului Naţional de marş sunt Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş- Severin, Academia Olimpică Română, filiala Caraş-Severin, Clubul Sportiv Municipal şi Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa, dar și Universitatea Eftimie Murgu, cu sprijinul autorităților județene și locale.