Galactici?! Înseamnă că reșițenii sunt extratereștri! (FOTO)

Echipa de futsal Muncitorul Reșița a făcut din nou spectacol în fața propriilor fani, într-o victorie categorică, 9-1 (4-1), cu Galactic Focșani.

Elevii lui Viorel Lolea nu și-au potolit setea de goluri în meciul de sâmbătă seară cu Dunărea Călărași și au umplut aseară și poarta galacticilor din Focșani. Tabela a fost modificată foarte devreme, în minutul doi, de Ilaș, Mitru a majorat imediat diferența și tot Ilaș a făcut 3-0 în mai puțin de zece minute de joc. Oaspeții au redus repede din handicap, dar a fost un simplu foc de paie. Fedor a mai înscris o dată pentru Muncitorul până la pauză și tot el a marcat și golul cinci. Doană, cu o dublă, Mihuțescu și, pentru ca spectacolul să fie total, portarul Giurcanu, și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor într-un 9-1 lipsit de vreo emoție.

„O victorie facilă a echipei noastre. Țin să felicit acest grup de jucători minunați. Sper că jocul a plăcut publicului spectator, mulțumim galeriei noastre minunate și oamenilor care ne-au susținut. Sperăm să ne întoarcem cu puncte și de la Sfântu Gheorghe, să continuăm parcursul bun din această perioadă a campionatului. Sper să găsim o soluție pentru a ne antrena. Nu văd ce probleme ar fi dacă ne-am antrena în Polivalentă”, a declarat antrenorul Viorel Lolea.