Gala de Blues, din nou la Timișoara

Gala blues si jazz Timisoara
po 1000x100px (3)

Cunoscut ca fiind cel mai longeviv festival de jazz şi blues din Timişoara, Gala Kamo reunește artiști de valoare din Anglia, Germania, Olanda, Serbia și România.

Gala de Blues/Jazz Kamo continuă să scrie istorie și ajunge anul acesta la ediția a XXXII-a. Are loc sâmbătă și duminică, 23, respectiv 24 septembrie, la Sala Capitol, cu începere de la ora 18:00.

Sâmbătă, pe scenă vor urca RC Melody Makers, Geba Blues Band, Vali Fărcaș solo, Trio Eurgen Gondi. Duminică, iubitorii de blues l jazz îi vor asculta pe Mike Krsticc 4tet, Vali Răcilă și Raul Kusak, dar și pe The W cu invitatul special James Kitchman.

Timp de nouăsprezece ediţii, Gala de Blues Jazz a fost condusă de Béla Kamocsa „Kamo”. După dispariţia marelui artist, sarcina de director artistic al Galei i-a revenit lui Johnny Bota, partener, timp de 30 de ani, a lui Béla Kamocsa, în formaţia Bega Blues Band. În semn de preţuire a lui Kamo, forurile judeţului şi municipiului au hotărât să denumească evenimentul, începând cu ediţia a XX-a, Gala de Blues/Jazz KAMO.

1000x200 dacus 02

 

 

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px