Gabriela Stuparu, judecată pentru „sentințele” dure date în PSD!

untitled design set 970x90 px

Suspendată pe o perioadă de un an din calitatea de membru PSD Caraș-Severin, fosta judecătoare riscă acum sancțiuni chiar mai drastice!

Gabriela Stuparu a fost pedepsită de forul de conducere al PSD Caraș-Severin alături de alți social-democrați pentru că ar fi adus atingere imaginii și intereselor partidului. Declarațiile făcute în spațiul public prin care a condamnat modul în care a fost sancționată au adus-o acum în fața comisiei de etică a partidului și riscă alte sancțiuni. Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu avertiza că, deși fuseseră formulate propuneri de excludere din partid, s-a ales varianta suspendării pe un an, adică o sancțiune mai blândă, dar în același timp remarca faptul că doar Gabriela Stuparu a continuat să atace în presă conducerea partidului, astfel aducând prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Gabriela Stuparu a contestat deja decizia suspendării și își pregătește apărarea pentru acuzațiile ce-i sunt analizate de comisia de etică. E convinsă că a deranjat prin vocea sa critică, dar consideră că în partid trebuie respectat dreptul la opinie și în acest context nu se gândește la decizii radicale.

„Nu m-am gândit că aș putea fi exclusă din partid și nici că aș putea trece la un altul. Nu cred că se va întâmpla asta. În plus, mie nu-mi plac traseiștii politic, dar niciodată să nu spui niciodată! Nu cadrează acest comportament cu structura mea ca om. Eu toată viața mi-am ghidat-o după anumite principii și valori și mă îndoiesc, ca de dragul politicii, să fac o mișcare de acest gen. Nu cred că aș putea pune în practică o astfel de mișcare. Sunt altfel structurată.”, a explicat Gabriela Stuparu pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/