Futsalul continuă în Banat, cu antrenor reșițean. Informatica își va înscrie două echipe în competiții

Informatica Timișoara va continua în sezonul viitor în campionatul de seniori și în cel de juniori, unde a și câștigat sezonul trecut ambele trofee puse în joc. Chiar dacă bugetul va fi unul redus, clubul a reușit să țină o parte dintre jucătorii din stagiunea trecută. În schimb, alb-violeții au un litigiu cu fostul jucător Mimi Stoica.

La capitolul plecări, brazilianul Savio Valadares a semnat cu Imperial Wet Miercurea Ciuc. De asemenea, tinerii Mihnea Toader, Andrei Grosu și Sergiu Gavrilă au semnat cu Autobergamo Deva. În schimb, Roberto Voin și-a prelungit contractul cu Timișoara două sezoane, iar Darius Nastai, cu trei. Vor mai rămâne la echipă și Teddy Lungu, Nicolae Budai, dar și sârbii Stojan Milovac, Marko Bogdanovic și Eudjen Morariju. Reșițeanul Valentin Ilaș va fi antrenor-jucător. „Mai căutăm jucători, inclusiv străini, dar nu departe, ca să cheltuim cu bilete de avion, ci de aici, de aproape”, ne-a declarat managerul sportiv Florin Chirițescu.

Clubul s-a ales cu un litigiu cu fostul jucător Mimi Stoica. De altfel, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor i-a dat câștig de cauză sportivului în prima fază, pentru două salarii restante, în cuantum de 14.000 de lei. Informatica va face recurs, deoarece are de compensat cheltuieli derivate din cazarea lui Stoica. „Mai avem să-i dăm două salarii. Vom face recurs, să compensăm suma”, a precizat Chirițescu.

Înscrierile în campionat sunt deschise până la finalul lunii. Informatica se va reuni după data de 15 iulie.