Furt dintr-o agenție de pariuri din Reșița! Hoții au plecat cu peste 14.000 de lei!

La o agenție de pariuri din Reșița s-a dat alarma cu puțin timp înainte de miezul nopții. Hoții au plecat cu un seif plin cu bani, reprezentând încasările de peste zi. Polițiștii cer sprijinul celor care pot oferi informații despre făptași.

La agenția de pariuri situată pe Bulevardul Republicii nr. 3 din Reșița s-a dat alarma cu puțin timp înainte de miezul nopții. Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 că în agenția respectivă a fost declanșată alarma de efracție.

„În cel mai scurt timp, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta societății, iar din interior au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 14.600, bani proveniți din încasările zilei”, transmite Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Nu este exclus ca hoții să fi acționat la pont. Aceștia ar fi intrat în incintă prin forțarea unei uși care nu era conectată la alarmă.

În acest caz continuă cercetările pentru furt calificat. „Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea autorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!”.