A furat din cutia milei!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost prins ieri dimineaţă de oamenii legii după ce a sustras bani dintr-o mănăstire din Reşiţa. Pentru doar 80 de lei, acesta este cercetat acum de poliţişti pentru furt calificat.

O patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm l-a prins ieri pe hoţul din Oraviţa în curtea unei mănăstiri de pe Calea Timişoarei. Tânărul tăiase lăcatul cu care era încuiată cutia milei şi furase toţi banii donaţi de credincioşi. Oamenii legii l-au dus la sediul poliţiei, unde i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat, iar prejudiciul de 80 de lei a fost recuperat.

Tot ieri, o femeie din Reşiţa era cât pe ce să rămână fără toţii banii de cumpărături după ce un hoţ i-a furat portofelul în plină stradă. Totul s-a petrecut în Piaţa Reşiţa Sud, însă norocul femeii a fost că oamenii legii erau la datorie şi l-au observat pe bărbatul în vârstă de 31 de ani. „Suma sustrasă, 235 de lei, a fost recuperată şi predată părţii vătămate, iar bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.