Fumatul dăunează grav cazierului

Preţul tot mai ridicat al ţigărilor pune la încercare creativitatea fumătorilor, care recurg la fel şi fel de metode pentru a-şi satisface viciul. Problema apare însă atunci când ingeniozitatea intră în conflict cu legea. A păţit-o pe pielea lui un tânăr din Caransebeş.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, rămas probabil fără bani de ţigări, s-a gândit la o modalitate de a-şi procura câteva pachete, fără să fie nevoie să le şi plătească. „Acesta a solicitat într-un magazin situat pe strada Ardealului din municipiu, să cumpere pachete de ţigări. După ce a fost servit, pe motiv că nu are asupra sa bani pentru a le cumpăra, le-a înapoiat, dar nu înainte de a profita de neatenţia vânzătorului şi a le schimba cu unele umplute cu hârtie”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Mica regie nu i-a ieşit însă tânărului, care a rămas tot fără ţigări şi a ajuns şi pe mâna poliţiei. „Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.