Frunzăverde intră în joc! „Reşița poate avea echipă în prima ligă!”

explo 1000x200

Patronul din Valea Domanului, Cătălin Rufă, a cerut ajutor Consiliului Judeţean pentru ca Metalul Reşiţa să-şi poată propune mai mult decât o prezenţă onorabilă în al doilea eşalon al fotbalului românesc. Şeful administraţiei judeţene a confirmat că intră în joc!

 

Rufă a anunţat ieri că Dorinel Munteanu vine pe banca tehnică alături de Daniel Opriţa şi că va transfera câţiva jucători importanţi, nerenunţând la ideea promovării, chiar dacă şansele par acum destul de reduse. Tot ieri, ar fi trebuit să aibă loc reunirea lotului, însă aceasta a fost amânată pentru astăzi, deoarece conducerea administrativă şi cea tehnică n-au fost în stare să comunice şi să pună la punct planul de bătaie pentru perioada următoare. Preşedintele Jean Turmacu a venit până la Reşiţa pentru o şedinţă cu primarul Mihai Stepanescu, ar fi lăsat o listă cu ce e de făcut şi a întins-o repede la Vâlcea.

Pentru Rufă, totul e sub control

Opriţa nu ştie mare lucru despre programul de pregătire, despre vreun eventual cantonament sau meciuri de verificare, în schimb, a aflat din Express de Banat că jumătate de echipă a fost transferată la alte cluburi. De pe reţelele de socializare s-a aflat ieri şi despre plecarea lui Sorin Ciobanu la Poli Timişoara. De conturile poprite ale clubului se ştia de mai multă vreme. Cu alte cuvinte, situaţia în Valea Domanului pare a fi foarte complicată. Patronul rosso-nerilor linişteşte însă pe toată lumea. „Am vorbit cu Dorinel, mi-a spus că se ocupă el de tot. Va fi el la reunirea lotului. Ciobanu e sub contract cu noi, nu poate pleca la Timişoara. În plus, ne-am exprimat dorinţa de a-i activa clauza de prelungire a contractului pe încă doi ani. Cu poprirea pe conturi nu e problemă, achităm acea restanţă de 1,5 miliarde şi am rezolvat”, a declarat Rufă pentru expressdebanat.ro.

Bani ar fi!

Dacă veştile legate de echipă sunt oarecum confuze în momentul de faţă, lucru cauzat de comunicarea foarte deficitară dintre toţi cei implicaţi, asta dacă mai putem vorbi de comunicare, Consiliul Judeţean le dă motive microbiştilor să viseze frumos. „În principiu, încercăm să ajutăm echipa de fotbal, e o şansă, însă nu cunosc deocamdată bugetul. Specialiştii juridici verifică dacă şi cum putem ajuta legal. Teoretic, sunt resurse. Şi pentru handbal, şi pentru fotbal, şi pentru futsal! Una peste alta, eu cred că Reşiţa poate avea o echipă în prima ligă!”, a declarat Sorin Frunzăverde pentru expressdebanat.ro. Preşedintele CJ a mai spus că va discuta despre implicarea la Metalul şi cu primarul Mihai Stepanescu, Consiliul Local Reşiţa fiind în momentul de faţă principalul finanţator al clubului.

Bobar, între Reșița, CFR și ASA

Patronul Metalului, Cătălin Rufă, și-a manifestat recent şi dorința de a lucra cu Cristian Bobar în Valea Domanului, fostul director sportiv al lui Dinamo. Bobar nu știe nici el dacă să accepte revenirea la Reșița, de unde a plecat mai mult forțat. Se vorbește că ar avea două oferte importante, de la CFR Cluj și, mai nou, de la ASA Târgu Mureș, dar mereu a lăsat să se înțeleagă faptul că Reșița va fi, oricând e dorit, o variantă pentru el. „Ştiu de interesul câtorva cluburi, cu unele chiar am purtat discuţii, dar deocamdată nu am luat o decizie şi nu am ce să vă spun. Reşiţa e şi va rămâne mereu în sufletul meu, dar nu e momentul să vorbim acum despre aşa ceva”, a declarat Bobar pentru expressdebanat.ro.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu informaţii de ultimă oră de la reunirea rosso-nerilor!

banner 970 x 250

Comments

 1. suporter metalul RESITA says:

  un lucru extraordinar ca acest colos care stie cum se mananca toata clasa politica din tara noastra ,intelectual de seama al politicii Romanesti Sorin Frunzaverde se implica categoric in a ajuta echipa de fotbal.cinste dumnealui! pentru aceasta decizie inteleapta pe care a luato,daca domnul Rufa era in zona politicului tind sa cred ca Sorin Frunzaverde nu se angaja la o intrare in forta sa sprijine echipa, acum cand este imperios necesar.ramane de vazut cum se vor impaca cei doi S.Frunzaverde cu primarul nostru Stepanesu .aici ar fi o oarece problema . sa speram ca ratiune celor doi va fi pe aceiasi lungime de unda ,mai presus decat interesele celor doua partide rivale.REUSITA DEPLINA VA DORIM!

 2. resitean says:

  asteptam parerea “maestrului fuchs” nu putem fara dansul

 3. rossoner batrin says:

  cei doi se vor impaca in final si vor concluziona impreuna ca in aceasta tara un singur german a mai scapat sa nu fie vandut de ceausescu pe dolari spre a fi integrat in sistemul german ,singurul ramas in romania, a ajuns presedintele acestui stat.mare rusine pentru politicienii romani care nu fac alt ceva decat sa se ciordeasca unul pe celalalt si fiecare dintre noi pe toti.nu reusiti nimic pentru semernii vostrii, pur si simplu sunteti aroganti , obraznici si dootooori toti de la cap la cap , sfarsitul atarna ca un buzdugan asupra capetelor personale si ale partidelor voastre.lasati ciordeala si mai faceti cate ceva si pentru acest popor bland si rabdator. va veti trezi intro zi ca basescu si udrea sa va zangane zabrelele de viitori retinuti .am vrut un om politic prim din import l-am avut. asta e problema. nu va pasa de nimic , praful se va alege de voi clasa profitoare de indolenti, ajunsi politici.

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Minutul 1, în Valea Domanului, oaspeţii conduc cu 1-0 reşiţenii nefiind în stare nici să se încalţe…..

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Comentariul de mai sus care începe cu “Sorine Frunzăverde…” NU ESTE SCRIS DE MINE, dovada fiind lipsa diacriticelor â,ă,î,ş,ţ…Referitor la domnul Frunzăverde, ceea ce declară, nu este decât “frecţie la piciorul de lemn” Aşteptaţi-vă deacum la anonime din partea mea cu criptograme pe care niciun pulici nu va reuşi să-l înţeleagă şi să mă imite!

 6. resitean says:

  domnule fuchs ala nu e bun ala nu e bun ala nu e bun…. cine e bun pt dvs? haideti sa facem un exercitiu de imaginatia si spuneti dvs reteta succesului sa avem fotbal in resita la un nivel bun…

 7. alexandru nemoianu says:

  Omul asta bea rachie cu vadra si are halucinatiuni.