Frunzăverde i-a spus, în 2004: «Doar pe tine te mai vreau, nu mai vreau pe altul. Vreau Teregova!“ Nu l-a ascultat și a rămas în PSD!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

În ultimele patru luni, de când cu retragerea Luminiței Jivan de la șefia PSD Caraș-Severin, s-a tot vorbit că, primarii fideli acesteia sunt îndemnați să treacă la PNL, în semn de revoltă față de noul șef social-democrat, Silviu Hurduzeu, și față de alianța PSD cu Pro România și ALDE. Până acum totul a fost doar un zvon, însă scepticii din partid nu exclud tot felul de combinații politice menite să-i îndepărteze pe anumiți primari din PSD.

Vicepreședintele organizației județene, Marius Damian, se dovedește diplomat când este întrebat în privința plecărilor din PSD. „Niciuna. Ar fi culmea să spun că vor pleca, se joacă întotdeauna în politică. Câte tabere sunt astăzi în PSD Caraș Severin? Eu nu zic că nu îi nicio tabără, sunt persoane care, probabil, nu își doresc să tragă alături acum. Când se schimbă o conducere mai rămân răni și e normal să fie așa. Nu o să poată să meargă Marius Damian, vă dau exemplu, să zică la Caransebeș sau Maria Damian, la Teregova sau Luca Mălăiescu, la Oțelu să zică votați-mă pe mine ca primar, dar nu votați PSD la Consiliul Județean sau Silviu Hurduzeu ca președinte. Îți dezmembrezi electoratul tău în sensul bun al cuvântului. Ți-l faci să nu mai fie alături de tine, deci nu poți. Fiindcă va veni adversarul și te va ataca. Nu votați Luca Mălăiescu, votați pe Magda. Deci vor veni cu atacuri“, este de părere vicepreședintele PSD.

Marius Damian recunoaște, însă, că lucrurile nu sunt colorate în roz, doar că el nu se va da la o parte din calea problemelor cu care se confruntă organizația județeană, plecând de la premisa că în 2004 situația PSD-ului era cu mult mai delicată după pierderea puterii.

„V-am spus, sunt tensiuni ca peste tot, și ele apar întotdeauna când se schimbă o guvernare. În 2004, am mai rămas șase primari PSD, restul au plecat toți. Au plecat atunci toți! Și la mine au venit cu oferte, fie iertat Sorin Frunzăverde îmi spunea: «doar pe tine te mai vreau, nu vreau pe niciunul, vreau Teregova». Nu am vrut să cedez, bugetele mi le-au dat în bătaie de joc pentru Teregova cum se dădeau atunci, dar am rămas pe drumul meu. De asta v-am spus, sunt printre ultimii mohicani din PSD și pe mine nu poți să mă acuzi de blat cum zic așa ziși prieteni. Nu e ok să spui așa ceva“, a  povestit Marius Damian pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/