Frumusețea se obține și fără bisturiu! Și NU doar în marile orașe, la prețuri exagerate!

Secolul 21 a adus modificări majore asupra conceputului de frumusețe prin trendul actual și pretențiile exagerate, transformând atracția într-un ideal de neatins sau doar cu ajutorul bisturiului, la costuri absurde pentru oamenii de rând.

Naturalețea și trăsăturile cu care am fost înzestrați au ajuns caracteristici care acum nu mai reprezintă nimic, poate din contră un minus pentru cei care percep perfecțiunea doar prin ochii doctorilor esteticieni. Piața produselor de înfrumusețare și a serviciilor de operații estetice a atins cote maxime, doamnele, dar și domnii având acum posibilitatea de a alege sute de variante pentru corpul și sănătatea lor, chiar dacă tot acest proces înseamnă riscuri, durere și recuperări de lungă durată, în unele cazuri.

Dar pentru că știința a evoluat, există și variante non-invazive și chiar accesibile buzunarului multora dintre noi și mai mult decât atât, au apărut și astfel de saloane și în orașele mici, cum este și cazul Reșiței.

Beauty Woman Salon reprezintă gura de oxigen și pentru locuitorii municipiului care acum au posibilitatea de a atinge idealul prin gama largă de servicii puse la dispoziția acestora. Salonul, situat în incinta Centrului Comercial NERA din Reșița își așteaptă zilnic clienții pentru a-i răsfăța cu ajutorul aparatelor moderne și al produselor de cea mai bună calitate.

Presoterapia, radiofrecvența tripolară, tratamentul facial cu oxigen hiberbaric sau OxiGeneo sunt doar câteva dintre variantele care pot fi luate în calcul pentru a ne încadra în standardele impuse de societatea modernă sau pur și simplu pentru a ne simți bine în pielea noastră, asta dacă nu căutăm „acceptul” celorlați. „Am gândit acest concept pentru reșițeni, pentru că îmi doresc ca și Reșița să iasă din tipologia orașului sărac, pentru că și aici sunt atât de multe femei frumoase care merită să fie îngrijite și educate pentru a-și păstra aspectul frumos”, ne-a spus Valentina Doinea, omul care a pus bazele acestei afaceri.

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii despre serviciile acestui salon, care folosește doar produse franțuzești, Valentina detaliază:

Presoterapia – promovează vindecarea, relaxează, diminuează inflamațiile, reduce tensiunea musculară, stimulează absorbția de medicamente, îmbunătățește sistemul imunitar, lucrează pe sistemul limfatic, pielea devine mai fină și mai elastică.

Radiofrecvența tripolară corporală și facială – cea mai nouă metodă non-invazivă care combate celulita, lipsa de elasticitate și fermitate a pielii. Undele electromagnetice de Radiofrecvență Tripolară realizează penetrări de 1-2 mm pe toate cele 3 straturi ale pielii și astfel pielea va reîntineri. Rezultatele se pot vedea de la prima ședință. Conturul feței devine mai ferm, pielea mai întinsă și ridurile mai puțin vizibile. Topește grăsimea de pe zonele tratate între 1-4 cm la o singură ședință.

OxyGeneo – singura terapie facială revoluționară care exfoliază și regenerează în timpul aceluiași tratament. Este dezvoltată de experții Pollagen care sunt liderii internaționali în estetica medicală și antiaging. Pentru un pachet de minimum 4 ședințe se garantează o durată de 4/5 luni.

Regen XL Pollogen – este conceptul cu cea mai avansată tehnologie tripolară folosind efectele energiei radio frecvenței monopolare și bipolare. Reduce celulita, topește grăsimea și întinde pielea în timpul aceluiași tratament.

Tratamentul Oxigen Hiperbaric – i se mai spune și tratamentul Madonei, secretul vedetelor de la Hollywood. Este aparatul medical care reunește 3 servicii într-unul singur: Oxigeneo –Regen XL Pollogen – Radiofrecvența tripolară și bipolară.

„Pentru doamnele mai pretențioase am pregătit, de asemenea, și produse mai sofisticate care să le pună în evidență frumusețea. Avem măști care conțin vitamine, minerale, acid hialuronic, colagen, elasten, măști faciale organice, măști cu aur, cu particule de diamant, cu caviar și particule de perle. Sunt sigură că nimeni nu va rezista tentației și măcar o dată ne vor vizita salonul”, a mai spus Valentina Doinea.

Într-un cadru festiv, salonul își va deschide porțile sâmbătă, 23 iunie, la ora 16, iar toți cei care vor vizita locația vor primi cadou un voucher cu reducere de 10%, pe care îl vor putea folosi în cadrul programărilor ulterioare.

Pentru informații suplimentare și programări se poate apela numărul de telefon: 0787 618 482.