Frumusețea izvorăște din sublim și simplitate. Salon Diva B&G garantează pentru asta! [FOTO]

1000x100 resita 02

Este frumusețea o condiție pentru a avea succes? Reprezintă tiparele feminine moderne un avantaj sau doar o presiune mai mare?

Noile tehnologii medicale și de înfrumusețare au atras ca un magnet mai ales tinerii în căutarea perfecțiunii și de câțiva ani buni, și persoanele trecute de prima tinerețe, persoanele care acum conștientizează că starea de bine și întreținerea corporală nu sunt doar o fiță și resping ideea că, odată ce te-ai căsătorit, nu mai contează aspectul fizic. Tocmai pe acest fapt au mizat și specialiștii în întreținere și remodelară corporală care și-au dezvoltat afacerile într-un ritm amețitor, în întreaga lume.

A mai rămas doar un aspect pe care foarte mulți dintre noi îl luăm în calcul, atunci când dorim programare la un astfel de salon: prețul prea ridicat pentru serviciile oferite. Dar pentru că plaja produselor, aparatelor și serviciilor este atât de diversificată, clienții pot alege mai multe variante accesibile pentru buzunarul fiecăruia dintre noi.

Salonul Diva B&G din Caransebeș este locația perfectă care întrunește toate condițiile: servicii de top, aparate performante și unice în România, rezultate garantate, dar și prețuri de bun simț, pentru toate categoriile.

Deschis pe Strada Traian Doda, Nr. 50 din Caransebeș, salonul își întâmpină zilnic clienții cu aparate ce deservesc surplusului de grăsime, înlăturării celulitei, îmbătrânirii premature a tenului, dar și epilării definitive. Una dintre cele mai căutate proceduri este criolipoliza – tratamentul non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare, eliminând grăsimea în exces. „Procedura de criolipoliză reduce țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat (fapt care anulează orice disconfort), încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate. Este un tratament corporal tehnologic care poate diminua circumferențial stratul de grăsime cu cca 4/5 centimetri. Rezultatele criolipolizei încep să se vadă după 14 zile de la data efectuării tratamentului, iar rezultatul final se vede la 30 – 40 de zile”, spune Georgeta Românu, omul care manageriază, de câțiva ani, acest business de succes la Caransebeș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669520904777″]

publicitate tmc 640

Aspectul mai puțin cunoscut este acela că majoritatea aparatelor folosite în cosmetică și remodelarea corporală sunt medicale, neavând alt rol decât de a îmbunătăți starea de sănătate a clienților. Presoterapia, alt procedeu la mare căutare, este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mâinile pricepute ale unui terapeut. Funcția de bază a aparatelor de presoterapie este de a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică a picioarelor, a brațelor și a taliei prin umflarea și dezumflarea celor șase camere aflate în costumul de presoterapie. Aparatul funcționează prin compresia blândă și diferențiată a aerului în fiecare cameră de tratament.

Georgeta ne-a declarat că nu există client care, odată ajuns în salonul ei, să nu revină, mulțumit de rezultate și curios pentru restul procedurilor. „Am avut «oaspeți» din toate păturile sociale și de toate vârstele, persoane cu obezitate, aflate sub greutate, adolescenți și chiar vârstnici, fiecare dintre ei găsindu-și mulțumirea în rezultate obținute și bucuria de avea un prieten sincer, în persoana mea, care sfătuiește corect și ajută ori de câte ori este nevoie”.

Despre restul procedurilor: tratamentul CRYOLIFTING, oxigen hiperbaric, ultrasonic Skin Scrubbe, electroderm, eliminare bărbie dublă, detoxifiere prin electroliză sau tunelul cu raze infraroșii, vom vorbi separat în următoarele articole care vor fi publicate pe site-ul nostru.

Informații suplimentare se pot obține pe pagina site-ului http://www.cosmeticacorporala.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SalonDivaBG/, dar și la numerele de telefon: 0724 850 733.

publicitate Timisoara banner maxagro