From Buenos Aires with love | Spectacol de tango argentinian, la Timișoara

argentinian tango 2079964 1280
1000x100 (1)

Iubitorii de tango argentinian din Timișoara sunt invitați în 28 ianuarie, între orele 18 – 20, la evenimentul muzical „From Buenos Aires with love”. Pe scena sălii de concerte a Liceului Ion Vidu vor performa un fragment de tango argentinian cântărețul Marthin Marcos (Argentina), alături de Robert Indrei (bandoneon) și Irina Indrei (pian), absolvenți ai Academiei de Muzică din Cluj-Napoca, respectiv Facultatea de Muzică din București.

Cu o bogată experiență pe scenele filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate, trioul de muzicieni aduce publicului larg o secvență din frumusețea și magia muzicii de tango argentinian.

Irina și Robert Indrei, profesori de improvizație muzicală și pian, au concertat împreună la Viena, München, Budapesta, Filarmonica de Stat Oradea, Ateneul Național Iași, Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Bacău, iar Marthin Marcos urmează descendența artistică a familiei din Buenos Aires, având o carieră impresionantă pe scena internațională ca solist vocal, chitarist și cantautor.

expressheadergeneral (1)

„From Buenos Aires with love” propune publicului și dansuri cu instructorii de dans ai clubului „Tango Malena” din Timișoara. Vor evolua în spectacolul de tango Silviu Gușat, fondatorul școlii „Tango Malena”, și Bianca Laudacescu, partenera sa, cu un repertoriu de dans care va dezvolta atât formele tradiționale ale tangoului, cât și pe cele mai noi.

Publicul interesat poate achiziționa bilete de pe site-ul iabilet.ro.