Fritz, despre finalizarea lucrărilor la fațada Operei Române din Timișoara până la primăvară: „Nu se află pe lista promisiunilor mele”

Lucrările la fațada Operei Române din Timișoara sunt sistate la acest moment din cauza vremii, susține primarul Dominic Fritz. Edilul local speră ca șantierul să fie gata în primăvară, cu precizarea că „nu se află pe lista promisiunilor mele”.

„Lucrările se află în grafic. Trebuie să se aplice travertinul, dar momentan, din cauza vremii s-au sistat lucrările și conform graficului, trebuie să fie gata în primăvară. Și, deși sunt câteva probleme acolo, am discutat cu directorul Operei și el e foarte interesat să continuăm aceste lucrări. Eu sper că în primăvară, conform graficului, vom putea fi gata. Asta nu se află pe lista promisiunilor mele, nu eu am făcut contractul, nu eu am făcut caietul de sarcini, deci vom vedea ce scoatem acolo.”, a declarat Dominic Fritz.

Travertinul care va fi montat pe fațada clădirii a sosit pe șantier în luna octombrie, însă nici până acum muncitorii nu l-au montat. Lucrările de reabilitare au început la finalul lunii octombrie, anul trecut, și ar fi trebuit să fie gata până în toamna acestui an. Valoarea inițială a investiției s-a ridicat la aproape 4 milioane de lei, fără TVA. Banii provin din bugetul local. Executantul lucrărilor este SC Alex-Dia Construct SRL – lider (partea de execuţie) şi SC Titzunaco SRL – subcontractor (partea de proiectare).

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

CITEȘTE ȘI: Încep lucrările de reabilitare la fațada Operei Române din Timișoara. În sfârșit!

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/