Fritz: Avem proiecte de 100 milioane euro câștigate prin PNRR

proiecte fritz

Dominic Fritz anunță că Primăria Timișoara a câștigat proiecte europene finanțate prin PNRR de peste 100 milioane de euro.

Dominic Fritz se laudă cu faptul că Primăria Timișoara câștigă proiecte finanțate cu bani europeni pe bandă rulantă. Până în prezent, instituția ar fi atras peste 100 milioane de euro, prin PNRR.

„Am sărit bine de borna de 100 de milioane de euro câștigate din fonduri europene prin PNRR. Mulți mă întrebați cum reușim să atragem atâția bani europeni. Răspunsul e în oameni. Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesioniști din domenii diferite: ingineri, arhitecți, economiști, peisagiști, specialiști în educație sau sănătate. Le sunt recunoscător pentru munca pe care o fac pentru Timișoara. Pentru serile, weekendurile și zilele libere în care trag să finalizeze aplicații, proiecte de hotărâre, discuții cu proiectanții sau răspunsuri la clarificări. Rezultatele acestei munci extraordinare se vor vedea în anii ce vin în școlile, spitalele, transportul public, spațiul urban sau curățenia din oraș”, a afirmat Dominic Fritz.

celtic transilvania 1000x100px

Concret, potrivit edilului-șef, din aprilie anul trecut, când a fost depus primul proiect pe PNRR, Primăria Timișoara a reușit să câștige 540 milioane de lei.

Mai avem proiecte depuse și în evaluare și altele pe care le pregătim pentru depunere”, a precizat primarul Timișoarei.