Tânărul care a murit în accident scăpase cu viaţă dintr-un jaf armat

Viaţa reşiţeanului de 26 de ani, care ieri a murit pe podul din Stavila, pare desprinsă din filme. La începutul anului trecut se afla la volanul maşinii C+C, care a fost jefuită de un autor necunoscut încă. 

Marius, tânărul care și-a pierdut viața în mod tragic pe podul din cartierul Stavila, a trăit o poveste dramatică, dar din care a reușit să scape cu viață. Pe data de 12 aprilie 2012, acesta se afla în mașina C+C, care a fost atacată cu un pistol de o persoană mascată. În timp ce îl aștepta în autoturismul de serviciu pe colegul său care a intrat într-un magazin de pe Bulevardul Republicii să ridice banii, Marius s-a trezit cu pistolul la cap, iar sub amenințarea armei, a fost obligat să predea miliardul de lei pe care îl încasase în ziua respectivă. Înainte să plece, atacatorul a tras un foc de armă în mașină, dar glonțul l-a ocolit pe tânăr. Întâmplarea de atunci i-a șocat pe colegii săi, dar și pe Marius, care totuși a continuat să lucreze la aceeași firmă, la ferma de la Berzovia, potrivit unor surse neoficiale.

Vezi aici cum s-a petrecut jaful de la C+C și ce le-a declarat tânărul anchetatorilor!

Șocați de tragedie
După ce pompierii de la descarcerare s-au chinuit să îl scoată ieri pe tânăr dintre fiarele contorsionate ale mașinii, ambulanța a preluat trupul neînsuflețit al acestuia și l-a transportat la morga Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157632656134803&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Acolo s-au adunat o parte dintre colegii săi de serviciu, dar și familia, ca să aprindă o lumânare. Apropiații spun că Marius, cu nici 24 de ore înainte de producerea accidentului, luase o amendă pentru viteză, la volanul mașinii care astăzi este doar un morman de fier.

Citește aici cum s-a petrecut tragicul accident!

Prietenii tânărului i-au postat poza pe Facebook și s-au declarat șocați de tragedie.