FOTO/VIDEO: S-a dat startul la sezonul cailor putere

explo 1000x200

De astăzi începând s-a deschis oficial sezonul moto în Caraş-Severin. Înrăiţii cailor putere şi-au pus gecile de piele şi au intrat în hora motocicliştilor care au străbătut gălăgios municipiul cu alai de voie bună.

Peste o sută de iubitori ai vitezei pe două roţi s-au adunat în faţa sediului AJOFM din Reşiţa, de unde au pornit prin oraş într-o paradă simbolică de deschidere a noului sezon moto. Motocicliştii, atât reprezentanţi ai MC Trust Reşiţa, cât şi Guerrilla Motors, şi-au turat care mai de care motoarele puternice de sub caroseria lucioasă.

Traseul a pornit din Muncitoresc, din faţa sediului AJOFM, de unde parada s-a turat spre Calea Caransebeşului, apoi în zona Kaufland, iar apoi înrăiţii cailor putere s-au întors în zona Muncitoresc. Echipajele de la Poliţia Rutieră au fost şi ele prezente la eveniment pentru a se asigura că circulaţia se desfăşoară în condiţii optime, fără incidente.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643112268524″]

Startul sezonului moto a adus împreună atât motociclişti din Reşiţa, cât şi colegi din alte oraşe. ,,Se dă startul noului sezon moto. Traseul va fi din Muncitoresc spre Calea Caransebeşului, Kaufland şi apoi înapoi de unde am plecat. Vom fi însoţiti şi de poliţie pentru a fi totul ca la carte. Aşteptăm să ne adunăm cam o sută. Vor veni şi colegi din alte oraşe, chiar şi  motociclişti de la Timişoara”, a explicat Iulian, din partea Guerrilla Motors Reşiţa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643111940283″]

banner 970 x 250